Word Vriend of Donateur

Als cursist van een van de aangesloten djembe-docenten ben je automatisch Vriend van de VDON. Ben je dat (nog) niet en wil je vriend of donateur worden, stuur dan een berichtje naar info@djembe-onderwijs.nl.

Als vriend of donateur van de VDON krijg je korting op workshops en evenementen die door de aangesloten organisaties worden aangeboden. Drie keer per jaar ontvang je de nieuwsbrief van VDON waarin je veel informatie, nieuws en actualiteiten vindt over djembemuziek en -dans. Verder kun je inloggen op het afgeschermde gedeelte van de website, waarop bijzondere informatie te vinden is.

Als donateur van de VDON steun je daarnaast het Fonds voor Oude Meesters in ruste. Deze Afrikaanse meesterdrummers hebben de populariteit van de djembe voorbereid maar zijn er financieel niet wijzer van geworden. Ze leven in veel gevallen in armoede; een kleine maandelijkse bijdrage kan voor hen veel verschil maken.

De bijdrage als vriend van de VDON bedraagt € 12,- per jaar. Je status als vriend geldt voor een periode van 12 maanden en gaat in vanaf de maand van aanmelding.

De bijdrage als donateur van de VDON bedraagt minimaal € 24,- per jaar. Het donateurschap geldt voor een periode van 12 maanden en gaat in vanaf de maand van aanmelding.

Wil je vriend of donateur worden? Stuur een berichtje naar info@djembe-onderwijs.nl.